sarrprise!!

1
COM
baru je balek dari teman an gi muzium.
tadi masa an nak kuar rumah,tetibe ade card berbentuk love kat pintu rumah kitorang.wah! sangat sarrprrissee ye kitorang.haha.kitorang suspek orang sebelah rumah punye keje coz ritu diorang letak sampah diorang kat sampah kitorang..(dah kitorang kena buang sampah diorang..uurrgghh!!)..haha~
then,before gi KL,kitorang lunch dulu kat mcD seksyen 2,shah alam. sarrpprriisse lagi bile jumpe my junior (semsas),atiqah.at first,saya pikir,mane saya jumpe budak ni?last2 baru ingat,ooo,junior saya ghupenye.huhu..then masa kitorang nak amek tempat makan..saarrprriisse lagi bile jumpe lani@todd (my junior,semsas jugak)..saya gitau la die,tiqah ade kat bawah.die pon turun carik.tapi tak jumpe..hee~
kat shah alam ni sangat ramai ye junior n senior skolah saya..huhu.juz kekadang saya bukan perasan sangat kat diorang coz saya tak la menengok sangat orang..tambah lagi saya ni rabun jauh..haha..konpem tak nampak orang dari jauh punye..haha~
i'm on da way menyiapkan site model yang tah bile siapnye..haha.target bukan untuk sekarang model tu siap ye..targetnye pada next sem..for my final presentation..ahax! cuaknye..dah final year ghupenye saya ni..even skarang pon tengah berkira-kira nak continue study ke tak..coz saya ada 1 lagi dream yang tak tercapai--master in japanese--as far as i'm concerned..japanese adalah my major interest la..ID second place..whatever pon..saya kena banyak berkira coz mende ni melibatkan my emak..saya rasa die pon tak sabar nak merasa hasil titik peluh anak die ni..hihi~
juz wait n see..moga2 Allah s.w.t tunjukkan saya jalan yang sepatutnya..Amin.

hey!!

2
COM
--semakin saya nak jauh dari that person,semakin dekat that person dengan saya--
--semakin saya nak dekat dengan this person pula,semakin this person ni nak jauh dari saya--
apakah kesimpulan untuk hypothesis ini ye..huhhu...(-___-)"
♥♥♥♥♥
well..it's been a while tak update blog..huh!sgt bz..hari ni saje saya tak dapat turn present ID.. wawawa..number da kene pick awal2,but then saya tiada ye di tempat kejadian,jadinye ye saya dipangkah namanya ye..then,present pada hari yg sepatutnye ye iaitu 3rd nov 2009...(-____-)"
this becoming monday--2nd nov 2009-- ade paper project management ye...marilah membe2 kite chayok2 untuk paper kite yg satu2 nye tu...gudlak everybody!! jgn sarrprrise plak tgk soklan nanti..ekekeke~
well,gudlak untuk membe2 studio saya!!..yg dah present,tahniah tahniah!!

tingting!!

2
COM
baru je setle mendobi ye..3 trip mlm ni ye..hahha

semalam my studio wat open studio la kire..bez! makanan bez (mee kari kak sue;nasi impit;rendang;air oren geng2 yg konon terer wat air..haha;& sume desert2 yg bez2) + sume org enjoy..tu x kesah walo penat mcm mane pon..kamaimasen yo! ^^'v

actually,time saye dlm bas ulang alik dr kl ke phg..saye noticed saye ade minat 1 mende..haaa ;')

haaa..nie la die.saye slalu selisih dgn mat2 motor ni kat highway..haa..time diorg wat lap tu..perrgghhh! superb la! saye bukan nak rase duk blakang tu..saye nak rase jadik org yg wat lap tu..haaa...cam bez je bawak motor ni..smart!!!

pernah ritu time saye nak antar my fren kat temerloh..at that time kitorang dari kuantan..(saye drive my brader nye kancil (manual) hahaha*promote ;')*..mane xnye..1st time drive jauh2 wooo..manually..hahaha;my adik da warning awal2 tayar pancit;tp pagi tu i'd pump tayar tu la; sampai kat tol chenor,da ade orang soh berenti..haha! akhirnye pancit gak;nasib bek ade mamat kastam tolong;tq abg kastam!)...sambung balek..mase tu, da on the way nak kuar dari highway temerloh, nasib baek x terlanggar sorg mat motor ni.. haha..ape la..nak cross pon tgk la kiri kanan dulu..tp disebabkan motor die cam gambo kat atas..i dun mind la..haha...pastu tibe mamat tu ade sebelah kete..mau x tekejot..rupenye die nak sengih je..hahhha!..ingat ke nak plangkung saye dah..kih3

hemm..mate da berat..esok x ley gi clas thesis lambat..nanti kena ketuk ketampi lagi.hahha!!

gudnite!!! ^^'v