(:

0
COM
♪♫EVERYTHING I DO..I DO IT FOR YOU♫♪..EMAK!!
♥♥♥

esok!!

0
COM
wow!!
pagi ni saje saye dah wat dua mistakes..ooo!!!..first,nak air sejuk kat vender machine tuh..then tertekan air panas..pastu pulak,dah sampai studio..kat meja,dah nak abeh minum,tertumpah plak atas meja tuh!..aiyyohh!..tak senonoh nye anak dara.haha
hemmh..nape ye..tetibe rase tak sedap ati.......tahle~
esok adalah hari interim crit..last rasenye..not sure..banyak lagi tak siap nih..walopon rase dah gigih wat..uuhhkk!..
skang saye tengah wat RCP a.k.a reflected ceiling plan..plan da setle..section dah wat dah beberapa hari lepas but yet,tak siap lagi..haha..render plan,view,rasenye nak wat malam ni..KALO sempat la kan..aduhh!
apela yang jadi esok nieh..cuak nye!..kak ani kate,biar besday boy yang present esok..haha..firuz la orangnye..wakaka..prof paling hebat ni benua antartika..haha!
OK.enough.back to work!pray for me uolls! PEACE! (:

Al-Fatihah

0
COM
seorang lagi hamba Allah telah kembali menghadapNya, iaitu senior SEMSAS saye, Faizal Abdul Rahman (SPM 2003)..
saye tidaklah mengenali arwah secara dekat tetapi kami pernah berada di bawah satu bumbung SEMSAS suatu ketika dulu..dan saye willing untuk memberitahu anda semua..
ape yang saye baca dari facebook arwah, mereka berdua accident di sepang..girlfriend arwah injured kat mata, tapi dah surgery & she's ok..
arwah at first memang kritikal kat ICU semalam and this morning, arwah telah pergi mengadap Illahi..
sama-samalah kita sedekahkan Al-Fatihah untuk arwah & semoga rohnya dicucuri rahmat.Amin.

perginya seorang bakat besar

2
COM
(pic source from his facebook & google)
sedang saye menarik-narik line kat autocad..
sedang saye tinjau-tinjau facebook mengelak ngantuk..
sangat terkejut dengan status kawan-kawan..
'Al-Fatihah untuk arwah Din Beramboi yang telah meninggal dunia pada pukul 12.30 pagi tadi'
seorang lagi seniman berbakat besar telah pergi menemui-Nya..
Al-Fatihah untuk Allahyarham Din Beramboi..
perginya dan hilangnya beliau pasti dirasai oleh kami..
lawak-lawak keringnya akan kami rindui..
semoga rohnya dirahmati Allah s.w.t..Amin
Al-Fatihah