do u trust me?

0
COM
salam. actually, it's kinda frustrating la bile kite yo yo o percaye kan sumbody, alih2 sumbody tu langsung tak percaya kat kite..
saye tak kesah kalo mende2 kecik jadik in friendship macam, taknak bagi pinjam sumting ke, taknak kasik sumting ke..tak kesah..sangat tak kesah..tapi, when it comes to trustworthy, saye sangat amek kesah..
dun give any excuses kalo dah memang hang tak percaye kat cheq..giiteeww~ ;0
saye takdela beria sangat nak emo2..tengok jela label post ni ape..hahaha..saje..becoz mende ni jadik several times jugakla..first time tu, tak kesahla coz memang die bukan rapat pon ngan saye.. and this time, this person, saye amat percaya kat die..returns? haha..takde maknenye..
i have a few names la yang saye rase, diorang percayakan saye..macam shake, dhie, nojie..nobody can replace them..
but, i dun mind la..tengok jela perangai saye macam mane, tak payah la nak merengus2 kat sini cik kak oi..hahaha..perangai macam budak2..no wonder la orang tak percaye same lu firuz/fye/marie!..ape2 jela.. hahaha..
k..done..adios!

>>btw, sape ade keje kosong?!..mau mau ;p

sangat lega (:

0
COM
salam! baru saje sudah menuntun YOU'RE BEAUTIFUL episode 01-16..typical korean drama..boleh agak jalan cite macam mane..juz suke tengok watak hwang taekyung-alaala macho,tak cover2,kadangkadang klaka,tegas,& paling penting,LELAKI..(gaya & rupe die mengingatkan saye kepada seseorang yang saye kenal >_<")..then watak jeremy, klaka & chommmelll!!! (:
*****
ok.mau cerita ini.saye sudah settle untuk final year saye. Alhamdulillah sangat2~

(pic: credit to wani)
itu adalah saye & presentation board saye!! (: Alhamdulillah~ semuanya berjalan lancar.just doa je lagi moga2 semuanya lepas.Amin~

(pic: credit to sepet)
ini adalah model saye yang telah siap..(anggaplah siap yep! ;p)..TQ for all the compliments..really appreciated it guys~

(pic: credit to aina jamil)

saye pasti akan rindukan kamu semua!! ;'(
akan rindu tiap2 hari ahad&rabu,ade yang tanye,'esok tunjuk ape?''esok buat ape?'
akan rindu orang yang bertanye,'fye,esok ade clas x?''fye,lecturer dah masuk blum eh'
...akan rindu itu semua~
(pic: credit to aina jamil)
saye enjoy dengan mereka..sampai bila2~ (:
*****
*may u all have bright future ahead. Amin*
*friends forever*

untuk kamu semua BIA08 (:

0
COM
hanya mahu kata...GUDLAK!! untuk kawan2 saye, BIA08 sesi april2010 untuk kita punye presentation finale 15&16hb may ini..moga dilancarkan segalanya..Amin~

welcome may!!

0
COM
so many things will happen in this month..uuu~
my final review on 3may..my final presentation on 14@15 may..my sister's anniversary on 10may..her daughter's birthday on 3may..her birthday on 13may together with my bro..my ex-supervisor's birthday on 8may..my only and last exam paper on 9may..my thesis submission on 19may..my friend's birthday on 30may..
*
~hopefully everything's gonna be fine~
and happy becoming birthday to everybody....
*
(:(:(: