tadaa~ (:

3
COM
introducing my BF!! ehhee~
Alhamdulillah~
even this (viva) is not what i'm planning for at the first place..CFY**** can wait~ehhe~
but,for the time being,i think this should be OK! (:
Alhamdulillah~saye tak perlu naek kete merah bertoncet kuning lagi..dapatla berjimat sikit..
Alhamdulillah~ semuanya settle walopon byk complication~
**syukur kepada Allah S.W.T,thanks to emak n famili,thanks to shakina farhan,fadhilah syuhada,aziah aziz, rifhan kamilah, amiza amaran,omar rozani, amirah alias yg selalu ada when i need them..TQ TQ TQ**

karang

0
COM
setelah 2bulan bergelar pekerja di bandar KL,tah la..so far,KL bukanlah tempat yang saye boleh ngam/suke..shah alam is better~saye sangat suke,sekarang di shah alam!!! (: ..baru pas bertolak dari tempat keje.ops! SELAMAT HARI MALAYSIA! tujuan utama ke shah alam adalah untuk ke open house bella. saye beria cocok2 die agar die membuat open house and trus jadik! wonderful! love u more la bella bek! ;p macam biase..saye dah mesej kengkawan yang saye rase akan membalas mesej2 saye,mengajak diorang ke umah bella bek..tapi ade yang takdak kat sini lagi..so,ajak jela sesape..hahha..shakina still kat kuantan. jannah tak jadi,ade hal.sementara tunggu dhie yang bertolak dari kuantan kul 10.00am,saye singgah di tempat lama saye,seksyen07!! hehe..banyak gak dah tukor.bangi kopitiam dah takde,jadik salmi manja plak..kedai patio yang dulunya kedai natasha/nasha pon dah bertukor jadik nama ape tah..tak kekal! saye tak tau nak tulih ape.baca jela ek kalo rajen! haha..semalam baru tengok web UiTM,our convocation is on 30th Nov 2010,MORNING SESSION!!! tu yang penting! haha..sesi petang serabut weh!
raye baru ni saye sangat penat,raye 1st,2nd,3rd memang terlampau penat! macam kenduri dah rase..tapi nak wat camne..sedare mare..kang tak datang kang bising pulok kan..then,mase raye ke5,saye dah balek KL..dan2 sampai je KL,harrriiissss tepon..kate nak datang rumoh,beraye..terkilan sikit lah..bukan penah diorang nak datang beraye,skali nak datang,saye takde pulok..tapi takpe..mase banyak lagi..ape lagi eh nak cite..ok lah! tu je..bai! ^^'v

Selamat Hari Raya!!!! (:

1
COM
Selamat Hari Raya semua!!
Mohon maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki jika selama
kita kenal ade terkasar bahasa,perbuatan & etc.
Halalkan makan minum.
Hopefully Aidilfitri kali ni membawa 1001 makna buat kita semua.
HAVE A NICE HARI RAYA!!! (:

**********

dan dikesempatan ni jugak nak promote my bff nye blog..totally about her or should i say their wedding plan..i'm really2 glad for their plan and hopefully everything will be okay onwards..semoga dipermudahkan segalanya untuk diorang ---> Shakina & Sharifudin
..juz visit blog diorang yang nice ini!!!..
www.our-wedding-journal.blogspot.com