93.60

0
COM
Assalamualaikum semua! Selamat Hari Jumaat! (:
tadi otw gi keje,dalam fah-ren,cheq nak tukor channel radio,then tersinggah di channel 93.60 rasenye..xtau channel ape..mule kuor zikir2..terus terpikir! ISLAM ITU INDAH!..kalau kite hayati betul2, sure kite akan kenal sape kite,dari mana kite datang....pas zikir tu,kuor lagu yang dah lama saye tak dengor-Akan Ku Jumpa (Azfar)...
camtulah...kalu dah rase macam tersasar jauh,saye akan dengar lagu2 maher zain,nasyid2 hijjaz n sume2 nasyid lah..then baru saye cool down,xdela nak tersasar jauh..
okeh..nanti entry kat atas ade lagu yang saye dengar pagi tadi..memang menyentuh hati..double meaning plak tu..heee~
okeh..have a nice day everyone!! (:

FIRST!

0
COM
hai korang! salam! (: meh tengok pic2 latest ai nieh.haha. ni time site miting tadi.ce carik name cheq mane..hahaha ;p slalu kalu miting je, mesti orang tanye soklan,pahtu cheq tau jwpn ape,by the time org tanye,terus salah jawab.adui! malluu! >_<" tapi banyak kene blaja bahasa construction & banyak kene pikap.cheq ni lampi sket.hahha!
oh ye..CCR di site..hehe ;p
okeh.nie lah aktiviti kalu ngantuk time miting..mengambil lebihan air mineral faveret,SPRITZER! haha..tgk la dapat brape tu..ngeh3
okeh.ni gi site visit semalam..tengok gambar ni! (: this is my first site okaiy~ (: yeay! inilah first time pakai ini topi yooll!! weeee~ (:waaaa..ini elevator manyak wat wa seram woo..gegaq die kemaen lagi..hahaha..
kalah cite DEVIL..hahahaa..batang2 besi ni boleh wat meriam..kalu nak,order je..nanti wa report polis..hahaha
ini ground floor/foyer..can't wait nak tengok siap nye!
okeh..penempatan si pembina..
wiaaww!
***
okeh..beralih ke cerite laen..our 1st potlak kat opis..cheq wat beger je..hahaha

***
and last one..first saye makan kat tasek shah alam sengsorang..vircuda lagi..huhhuu~

 

saya.hari.ini (:

1
COM
Salam semua! nak mengonyes sikit nieh. ahhaa.dari pagi tadi before datang keje,macam2 mende tak kene jadik. haha. well~ maleh nak berleter panjang.sampai kat parking bawah ofis,nak buang air yang semenjak semalam ade dalam kete,hahha. (oren jus yang beli time tengok DEVIL). sampai je kat lif,tak sempat nak buang dalam dustbin,tibe debbuusshh!..haha..tumpah.nasib bek ade guard bangla je tadi.tak malu langsung.hahaha ;p

jap lagi nak gi jalan sultan ismail,nak hantar drawing kat client.pastu terus g perodua servis kat jalan segambut tengah.tak tau jalan pon,tengok google map saje..tapi tak jauh dari ofis ni pon. semalam tanye shake,servis ni free ke tak,then shake replied, kene bayor dalam 100> lah,servis barang2.wioow!susah jugak ade kete.hahha. kete saye dah nak sampai 1000km.hahha.saye rase coz slalu ngat ulang alik gi shah alam kot! haha ;p

next week konvo puding,dah janji ngan shake nak teman die gi,tapi semalam tepon mak,mak kate sepupu kawen pulak time tu. kene pikir mane satu ni.sian plak shake nanti takde teman.sepupu banyak lagi yang tak kawen.next time boleh..muahaha ;p dats y la mak saye kate,'aok ni,tak gi je kenduri orang,nesok kenduri aok takde sape nak datang'..hahaha.lambat lagi mok! dun wori.

ahhaah! cakap pasal kawen,sape tak tengok semalam kan,persandingan kayangan. hemmhh. they're meant for each other la.nengok pon dah tau. relationship macam tula yang saye mau.bukan setakat relationship sementara2 yang selalu saye nengok...kapel-break-kapel-break..tah pape..jangan salah paham,saye bukan nak bersanding macam tu,bukan nak orang kaya camtu (tapi kalo dapat ape salahnye.hahaha ;p)..bukan nak vvip datang ke,just...tak pandai nak explain,nengok jela Dr Sheikh Muszaphar & Dr Halina..dulu diorang student n lecturer..tengok diorang jadi ape skarang~ hemmhh~saye senyum je sepanjang nengok diorang nye reception semalam..and saye macam,'finalllyy~~~'..semoga diorang bahagia sehingga ke akhir hayat,dunia mahupun akhirat,Amin~ (:

okeh..no time nak mengarut lagi! got to go.nanti bos sampai! hehe ;p daaaa~