TAHNIAH harimau MALAYA!

0
COM
Ahha!! sape tak excited Malaysia menang!! tipulah kalu kate tak endah je..hahha..even my housemate gile2 punye tgk bola semalam..hahha..dari luar rumah dah dengar diorang bersorak..hahha
Tahniah banyak2 kepada team Malaysia coz menang 4-2 vs Indonesia. Banyak yang berkate, "yelah,time menang camni,barulah ramai nak sokong,typical Malaysian".don't be so sinis lahh!! don't act like u're not one of the Malaysian please..huhu ^^v
Pada saye,ini lah yang ditunggu sume slame ni..tak gitew!hehe..congrats2!

For me, hero nye adelah Khairul Fahmi Che Mat. Bravo2!! hehe ;p
Ibarat tangan die ade magnet nak tangkap bola tu..uhhuu! cayaalllaahh!!! (:


then..tak lengkap la kalu tak tulih pasal scorer terbanyak!! Mohd Safee Mohd Sali..3 gol die wat..bagus2!! congrats2!!


and tak lengkap juge tanpa scorer kite ini.. Mohd Ashaari Shamsuddin..congrats2!!! jasamu dikenang~

**********

jadikan aku selamanya hambaMu yang selalu bertaubat

2
COM

Helloo!! (:

2
COM
Hye!Hye!Hye! Salam semua!! dah lama x update blog.kinda bizi jugak la.
today is saturday and saye just duk umah je.maleh nak gi opis,maleh nak kuor,ongkos xde.haha ;p
banyak mende jadi..not to forget,my bff yang menanti hari bahagia die nak bertunang on this coming 18th Dec..harap sangat semua berjalan lancar..i'm helping her/him buat hantaran..telekong yang digubah jadi bentuk kek..i had try my best,first time buat..pic x bley publish lagik..tu nantiii..hehe

***********
let's just tengok ape yang jadik kebelakangan ni..maleh nk tulih..hehe..let's tengok d pictcha!! (: phm2 sendirik na..hehe..

***********

yg ni wedding Abg Abil n Kak Ain..semoga bahagia keakhirnye..Amin~

**********
till then..have a nice day everyone!! (: