secret!

0
COM
salam and selamat pagi semua!
kikikikikiii..
pagi2 yang ceria, enjoy with video2 ni..
HAHHAHAAHAHA..
aduy! senak perut!!
ossemm!
saranghae! ;')



best!

1
COM

Gong Hyo Jin!

0
COM
Photobucket

i adore her so much! simple & sweet!
Photobucket

first saye tengok die berlakon dalam cite ni..best!
Photobucket

then, baru2 ni..tengok cite ni..The Greatest Love
together dgn hero yg baru sy kenal, Cha Seung Won..
Photobucket

sy sangat2 suke watak Dokko Jin (Cha Seung Won) dalam cite ni..garang+ganas+klako but at d same time, so sweet! ;)
tapi, cite ni mmg best..sy asyik tengok je ape yg Goo Ae Jung (Gong Hyo Jin) pakai..die kurus & cantik! suke2!
so kalo ade mase terluang..tengok2 le cite ni..best!! ;)
Photobucket

angau!!

0
COM
mak aiihh..saye suda tersangat angau dgn diorg ini loo..aaaaa..

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

yang paling saye angau kan..die ni! GD..saranghae! salangseuleobda!! hehe ;)
Photobucket

Photobucket

Photobucket

which one?

0
COM
ahahahahaa..ini la berangan tak sudah2..
dapat nye tak..tak tau le..muahahhaa ;D
bespren soh ip..tp hati berat ke bb sbb mail3..tah le.......
dpt nye tak tau laaaa..tak salah nak berangan n bermimpi kan! ;)
even impian nak laptop pun dah tukor..
yang ni impian lama..hahahaa..bile opis dan2 bli laptop impian dulu,
trus rase nak mimpi laptop lagi bes..hahhaa..

Innalillah

1
COM
harap Kak Zue kuat..
petang tau ayah masuk hospital, malam baru nak balik,dapat tau ayah dah meninggal..
raungan kecil Kak Zue macam saye kenal..
tangisan tak henti Kak Zue macam saye kenal..
tak keruan Kak Zue macam saye kenal..
agak perit & pedih..
saye rase yang same..16tahun lalu..
maybe time tu tak la seperit ape yang Kak Zue rase sekarang..
Allah s.w.t lebih menyayangi arwah..
Al-Fatihah untuk ayah Kak Zue
*******
untuk Fairuz Fadhilah..
teruskan usaha..
walaupun jasad tiada disisi..
namun tetap tersemat dihati..
moga tenang abah disana..Amin ;)
Photobucket

*yang merindu

wondering..at the end of nov

2
COM
termenung jauh..
kenapa lah yang baik2 itu harusnye someone's hubby..
kenapa lah yang gentleman2 itu harusnye someone's hubby..

kenapa lah yang comel2 itu harusnye someone's hubby..

kenapa lah yang caring2 itu harusnye someone's hubby..

termenung jauh..


*****
aq ni ade potensi jadi wife no2 ke? asyik deal dengan suami orang je ni..
BANGUNN!!!!
aduyaii!! jauhkanlahh!
Nauzubillah!!


~.~"

Immortals

1
COM
Photobucket

alrite..today cuti..tak kijo..penat men2 semalam pun x habeh lagi..after hantar Miza & Zila ke TBS pagi tadi..wondering nak g mane la..ke opis mmg konpem la..nak settle docs tuk esok nye inspection kat site..sambil2 huplod le gambo n update blog! hehe ;')
then decide g midvalley..tang pagi2 tak ramai sangat orang..
*****
midvalley..motif nak tengok wayang..dah lame tak tengok..last cite ritu Final Destination..then, after long Q..pueh pikir nak tengok cite ape..mase tu dah pukul 11:15am..then, tengok movie yang 11:30 > immortals..yang len maleh tunggu..proceed cite tu..
*****
some people might larang/avoid tengok cite2 cenggini..tapi for me, as long as takde niat, tak terikut2..fine for me..just for my entertainment..
*****
tengok2..sampai ending, agak mengarut jugak la..tang zeus etc..but, good job la in terms of props etc..nice work! ;)
*****
as usual, must be someone yg sy suke tengok..hehe..tadaaaa!
ini olang manyak ensem maaa..hahaa! ;')
Luke Evans
k ciaauu!
Photobucket

total fun!!!

0
COM
helo3..yesterday was my 1st time g genting..hahaa..
kalu ingat post previous sy tu..HAHAHAAA
obviously..dgn my lovely gurls aje..hehee ;)
at least tercapai..Alhamdulillah~

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

*****
sumpah taknak naik mende ni dah..mak haaiihhh..but, sy sedikit berbangga la..ratu segala gayat ni ade bran nak naik mende alah ni..hahahahaa...
even rase mcm nak tercabut nyawa..hahahahaa ;D
Photobucket

more photos here!

kesayangan hamba

0
COM
semalam last day saye + kakak2 rumah bersama Kak Ira..
testing2 baju kawen die..

*****
the most nicest person in the world.
i wonder, siape la yang sanggup bangun pukul 3-5pagi semata2 nak bukak pintu yg diselak.
siape la yang sanggup menghulurkan bantuan walaupun kenal dalam masa yang singkat.
siape la yang..i dunno how can i describe her anymore..she's too nice.









*****
ni siang tadi, kul 6> am dah keluar..ke klia..Kak Ira nak balik Sabah..
ade insiden pulak..tiket pm ingtkan am..ngehehe..Kak Ira Kak Ira ;)
masa2 terakhir before Kak Ira tukar status die..
ni Kak E'a..kawan kakak skolah saye, Kak Norfa..
Ni Kak Fida, Kak Zue and ofkos Kak Ira..
Ni Kak Ira dengan tunang die, Haidar..
please take good care of her..she's the most beautiful & nice person that i've ever met.
sebelum tetesan2 ayer mate..hahahaha..semua xnak salam dulu..ape da..


time salam+hug Kak Ira, i'm so speechless..THANK YOU aje yang terkeluar dari mulut..
*****
tapi, sesedih mane pun saye, lagi sedih Kak Dayah, Kak E'a, Kak Fida, Kak Che'a yang dah 8tahun lebih bersama ngan Kak Ira..

I'M GONNA MISS U SO BAD! ;)
*****
SELAMAT PENGANTIN BARU KAK IRA.

part of my album ;)

2
COM
halu3..hehhe..saje nak ngeshare album gue ni..part of la..bukan sume tunjuk..mane2 skandel tu, cheq suruk la..nanti jadik gossip pulak..daaaaa~ HAHAHHAHAA..key, enjoy gambo2 ni..zaman dulu xde softcopy..kamera beli kat taman tas, gune kodak je..hahahahaa ;D