Rain Over Me

0
COM
ok.baru nak balik rumah.hhuuaarghh! ngantok!

dah janji pada diri sendiri, siapkan dulu keje, baru boleh post lagu ni..huhhu..

jangan tengok mende lain, jangan tengok pitbull, jangan tengok gadis2 manis dalam ni, tengok En Marc Anthony yang tetibe skarang baru saye perasan die ni ensem semacam je..aduyaii..

ok lah..layaann, nak print+mail+kemas2 then balek rumah sewa tercinta..weehuuu~ ;)




******

ppsss! tak sangka la pulak hari ni..ops,semalam..sesi meluah perasaan kat boss, sampai bengkak2 mata lagi..aduyai! ..tapi honestly, LEGA..sebab dapat bagitau die ape saye rase dengan career saye skang, kalau tak..sampai bila2 expectation die tinggi je kat saye..aduyai..so, i must start searching siapa Fairuz Fadhilah binti Ibharim ni sebenor-benornye..InsyaAllah. MY LOVE, show me the way..hanya padaMu tempat ku memohon (macam tak sesuai tulis ni kat video ni..xpelah.hati ikhlas! ;D)

masa depan

0
COM
watashino doraemon desu!

menabunglah untuk masa depan..hahahaa..dah besor2 baru nak menabung..ni tabung berkunci,before ni buat tabung dari bekas chips..kejap2 bukak..hahahaa.ini punya tabung, wa kunci..kunci wa taruk tempat laen..ngehehee ;p


ingat tak..kecik2 dulu kan selalu bank pertanian or skang dah tukor agro bank datang skolah, promote lah bank die dengan tabung kelapa diorang yang comel! tu..tapi yang tu pon boleh bukak jugak..hahahaha


so, dah besor2 ni, sambung niat nak menabung..kadang kite tak sedor dah penuh..letak je duit syiling yang agak2 tak pakai tu..seposen sehari pon ok! ..selamat menabung! ;D

tadaa jugak!

0
COM
trial
*moge semuanya menjadi. Amin!*

tadaa!

0
COM
welcome super duper cute baby astronaut! Sophea Isabella Sheikh Muszaphar. 21July2011.

kedekut

2
COM
ni kt jj bkt raja last month..tgk green lantern yg burink after g wedding Izhar kecik..ni pic saye bersama Fikri palo:classmate form 1 sampai form 3..pastu Cheroi: classmate form 5..pastu si Rafi yang sengal: classmate form 1 sampai form 3 jugak..and si Capang: tak pernah 1 class tapi 1 PLKN kat Tasik Chini dulu (captain tu! )..



*********

update blog banyak2.BORINK+MALAS nak buat kerje! aaaaa..esok dah kerje! aaiiggoo~

rasa itu

0
COM
semalam buat photoshoot utk pre-wed Shake & Pudin..Nojie pun ade jugak..geram sebab spot yang saye nak tu ade event plak..maka berpanas2 le di tepi tasik tu..huhuu..mahap le korang, itu je saye termampu..maklum le, gune hp Aino saye ni je.angle tak wide..hehhe..tapi saye akan cube try edit sebaik mungkin..ni je gambar yang saye boleh publish buat mase ni..hehhee ;)


*************


ok..tett! ni time teman diorang gi hantar hantaran kat PAS, Shah Alam..tengok2 butik tu, nampak pulak baju GREY ni! apo laei! tak leh tahaann..trus lekap kat badan.hahhaa..nak try kang, tetibe plak..bukan haku yang nak kawen kan..hahhaa..


pastu, nak g tengok baju kat butik Dina Halim diorang tu... tokleh nak cite la sesat jalan nye ikut GPS diorang..nguahahahaa ;p xleh blaa..pastu dah sampai, diorang try2 baju, pastu terus saye terpikir,'waa.kawan2 saye dah nak kawen dah..'..tetibe saye terpikir, saye nanti cenggane? ade ke? hemmhh~
tapi Shake, kaler yang biru tu amat sesuai! hang tau lah cheq cakap pasai yang mana..nak publish gambor kang, takde kebenaran plak..ekekekee

pastu ending hari yang panjang semalam, kitorang g makan kat Murni! tempat tula dari zaman haku kat uitm shah alam, asyik dengor je tp tak pegi2..hahha..comment: ok! pantas! panas! sedap boleh tahan la..not bad~ should try lah for those yang tak try lagi..best mango special die ;)

post lama

0
COM
ok..budak ni kalau saye balik je, pakai baju oren..saye balik je, pakai baju oren..'ain pakai baju olen, nak naek kete olen'..fine~ well,bukan nak cite pasal budak kelektah ni..last few weeks, celebrate besday mak, abg ipar n anak buah..skaligus! diorang ni lahir bulan 7..inilah keknye, bes! kat kedai depan stesen bas baru kat temeloh tu.. sempat lagi bergambor..ni adik n budak kelektah..

ni plak akak den, ngan anak2 die..kitorang la geng2 buat sarprise kat mereka2 yang terbabit..hehhe
ok..time makan, mule mak refused nak join,sebab die ni tak suke makan luor malam2..tapi kitorang ni pandai le buat muke kesian..nak jugak die akhirnye..hehe ;)
makan kat kedai ape tah namanye, kedai tepi jalan before sampai kampung awah tu..ni ikan siakap 3 rasa..mahal jugek!
ni le satu2 nye anak lelaki kakak saye, buat mase ni la..ngehehee

ni mak and adik..abang tak dapat join, die kat rumah akak ipar time tu..

ni tok..berselera die makan ikan tu..

sesi melahap!!
melahap lagi..

n potong kek time! hee


budak degil! sesi bagi hadiah! hadiah kakak untuk si suami..

hadiah kami untuk mak..

and ni budak paling bertuah..banyak tu hadiah die dapat..3 helai baju, seutas jam tangan(kejap je jam ni, konpem)..haa

and diakhiri dengan budak perasan hadiah abah die adalah hadiah die..aaiigooo~


sampai bile

2
COM
sampai bile agaknye saye boleh bersabor

sampai bile agaknye baru siap ni

sampai bile agaknya baru boleh tenang

aduyai!

chayok2!

365 hari

0
COM
banyaknya dugaan.

sekejap suka, sekejap sedih.

esok genap setahun saya bergelar JUNIOR DESIGNER, title yang saya sendiri confius.

honestly, saya pun tak tau kerja saya sekarang yang saya 'minat' atau 'kena' buat.

yang saya tau, mak tengok saya as designer, kawan saya tengok saya as young designer.

camne tu, saya sendiri tak pasti, saya buat untuk diri atau untuk mereka tengok.

kawan saya kata, 'waa, besnye. kerja design2'. tapi saya tak suka sangat, rasa terpaksa bila 'kena' buat.

saya ikhlas buat kerja yang dibagi, saya tak payah merungut sangat kalau kerja banyak, orang lain yang tolong rungutkan.

saya menangis bila kena marah, bukan nak tunjuk saya lemah, tapi sebenarnya saya marah dan kecil hati.

saya...tak pasti.

INTERIOR DESIGNER.kerja yang perlu glamer, kerja yang perlu tough. langsung bukan saya.

saya patut ikut nasihat EX-SAS saya dulu, Kak Yati, 'u nak jadi interior designer? tak payahla. u're so fragile~.~'

sampai bila? saya...tak pasti. i'm a failure.

Yang Maha Kuasa, mohon ditunjukkan jalan..apa saya nampak sekarang, bukan saya, tenggelam,kusam.....

can't wait! Johnny English Reborn

0
COM

bersyukurlah wahai diri ini

0
COM


bukan salah untuk kita mengharapkan yang belum ada, tetapi jangan lupa yang telah ada.

Next To You

0
COM
check dis out!


Transformers: Dark of The Moon

0
COM
waaa..bes2! tengok cite ni semalam..kt maxx, times square (first time)

3d diorg memang awesome! real! geram!

mmg bes dis time, dapat feel sampai pegang kerusi kuat2, macam haku je yg ade dekat building terbelah dua tu kan..hahha

yg paling comel tang diorg terjun dr plane tu, melayang2..camni haa..


cite ni best! tak tipu, tapi sebab penat kot, tu yang termenguap kadang2..tang Lt. Lennox ni keluar, terus segor mata..hahha ;p awesome~~ ensem! geram!
ofkos, last2..ni hero yang paling best..Optimus Prime! '..but the day will never come that we forsake this planet and its people'.