rewarding myself ;)

2
COM
tadaaa!!! gaji dah masuk! ape lagi! hahahhaaa..Alhamdulillah..semalam usha buku ni time kat site..tapi semalam gaji tak masuk lagi..
tadi pon gi site, ape lagiii..sambar truss!! hehe..ade pesta buku kat KL Sentral..banyak production dari Telaga Biru
setelah bertungkus lumus bekerja siang dan malam, saye menghadiahi diri saye dengan dua benda..
ini yang first!!
saye tertarik dengan buku ni..lebih tepat kalau panggil ensiklopedia.. Ensiklopedia Solat ..
saye hanya sempat mengimbas beberapa tajuk saje setakat ni..dari sejarah solat, solat jamak, istinjak, najis2, khutbah, mandi2, jenazah, etc..macam2..memang bagus!! tak tipu punye.. takdelah semua tulisan dalam bentuk karangan (dimana kite tertidur membacanye)..ade gambar and seronok dibaca! seyesss~~
ini yang second!!
memandangkan saye dari site, terus gi bayor kete,etc..so, tak dapat join officemate gi makan luor @IKEA tadi..so, saye mengambil keputusan nak memanjakan mulut & anak tekak dengan menapau dari
Ole-Ole Bali ni..memang best makanan kat sini..a few time jugak la (sekali/gaji bulan je ;D) makan kat sini.. faveret saye, beef with combo prawn..haaa..
ade few cawangan lah..
saye ade impian nak bawak my bestie n hubby die makan kat cni..bukan sebab diorang honeymoon kat Bali..no3..tiada kaitan..mende yang sedap harus dikongsi bersama kan, instead diorang ni sangat2 la banyak menolong saye bile saye susah..THANX!
ok..dah terlanjur cite pasal faveret saye ni..sambil tunggu tapau tadi, saye ade snap a few pics..enjoyy.. (pics tak besor, maleh nak upload kat photobucket ;D)
stylo kan packaging die? go green! ;)

************
# Alhamdulillah..kakak ipar dah pregnant. esok nak balek Mt. Chilli..tanggungjawab! ;)
# wooww..agak kelam kabut menguruskan urusan sewaan..haha..xpe..pengalaman! ;)

K-Pop

2
COM
well..inilah turutan2 sy kenal k-pop..first BIG BANG becoz housemate saye (Zila) time degree dulu bagi saye tengok group ni..trus jatuh hati dengan GD, takleh jatuh hati ngan Top..Top ibuk Zila punye..hehehee..



then kenal group ni..SUPERJUNIOR..popular koott.. saye paling suke si chomel Shin Dong ;)
diorang menari memang supeerrbb!



then group ni pulak..WONDERGIRLS..menari pon superrbb jugak..takde faveret, tak dapat beza pon mane 1 sape..suke sume jelah ;D



yang ni plak..group FT ISLAND..
Jeremy!! Joliiieeee..hehe..

suke tengok Jeremy ni a.k.a Lee Hong Ki..
he's supeeerrr cutee! ;)
suke tengok die dalam You're Beautiful..kawaiiiiii!!! ;)


cite nye kat sini, skang K-Pop ni dah banyaknyyeee lah naik..justeru itu, walau banyak mane pon K-Pop yang naik nanti..group2 ni je yang boleh buat saye kagum..sebab saye kenal diorang dulu dari yang lain2 tu..yang lain tu taknak amek peduli dah..ehheee.. peace yaww! ;)

How Lucky I Am

2
COM
How lucky i am to be given this opportunity
to be listened to
to be supported and loved
How lucky i am to be given this opportunity
to be judged by many
to be broken down over and over again
but have found the true colors
to be escaped from swindlers and monsters
with no regrets and tears
How lucky i am to be given this opportunity
to forgot these hits and still move forward
to have found a passion for inspiration
to have found the beauty in the generosity of love
How lucky i am to be given this opportunity
to truly be who i am supposed to be
How lucky i am
Alhamdulillah~

*taken from the web w/ lil adjustment*

life's great! ;)

0
COM
Salam~
today bangun dikejutkan dengan kol dari hubby Shake, bitau nak hantar bantal..sabtu la shipuuddenn..kacau je..hahaha..Shake pun nak kene jugak tu! ;D
bangun2..kemas bilik sket2..berterabur da..dulu bz buat bunga Shake, takde mase nak kemas2..ni baru la nak kemas sket2..

Photobucket

pas je kemas2..tulih2 sket..the most mende yang paling saye percaya atas muke bumi ni, my diary ;)

Photobucket

then, tetibe rase nak membaca..sebab dah lame tak membaca..hahhaa..ni half pon tak sampai lagi ~.~'

Photobucket

tengok, baru page 189..haha.ape daa..tak sampai 15minit baca, kedip2 mata..terus tido lagi..mmmuuahahaa ;D

Photobucket

and skang kat opis, settle kan ape yang patut..Monday ade meeting, prepare la ape yang patot..k,till then..bubbye! ;)

*****

oohh..btw, x berkesempatan lagi nak update cite kawen Shake & Pudin..gambar sume bersepah..banyak kat laptop, laptop ade pade PM plak...rindu baby saye tu (even company punye ;D)