secret!

0
COM
salam and selamat pagi semua!
kikikikikiii..
pagi2 yang ceria, enjoy with video2 ni..
HAHHAHAAHAHA..
aduy! senak perut!!
ossemm!
saranghae! ;')



best!

1
COM

Gong Hyo Jin!

0
COM
Photobucket

i adore her so much! simple & sweet!
Photobucket

first saye tengok die berlakon dalam cite ni..best!
Photobucket

then, baru2 ni..tengok cite ni..The Greatest Love
together dgn hero yg baru sy kenal, Cha Seung Won..
Photobucket

sy sangat2 suke watak Dokko Jin (Cha Seung Won) dalam cite ni..garang+ganas+klako but at d same time, so sweet! ;)
tapi, cite ni mmg best..sy asyik tengok je ape yg Goo Ae Jung (Gong Hyo Jin) pakai..die kurus & cantik! suke2!
so kalo ade mase terluang..tengok2 le cite ni..best!! ;)
Photobucket

angau!!

0
COM
mak aiihh..saye suda tersangat angau dgn diorg ini loo..aaaaa..

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

yang paling saye angau kan..die ni! GD..saranghae! salangseuleobda!! hehe ;)
Photobucket

Photobucket

Photobucket

which one?

0
COM
ahahahahaa..ini la berangan tak sudah2..
dapat nye tak..tak tau le..muahahhaa ;D
bespren soh ip..tp hati berat ke bb sbb mail3..tah le.......
dpt nye tak tau laaaa..tak salah nak berangan n bermimpi kan! ;)
even impian nak laptop pun dah tukor..
yang ni impian lama..hahahaa..bile opis dan2 bli laptop impian dulu,
trus rase nak mimpi laptop lagi bes..hahhaa..

Innalillah

1
COM
harap Kak Zue kuat..
petang tau ayah masuk hospital, malam baru nak balik,dapat tau ayah dah meninggal..
raungan kecil Kak Zue macam saye kenal..
tangisan tak henti Kak Zue macam saye kenal..
tak keruan Kak Zue macam saye kenal..
agak perit & pedih..
saye rase yang same..16tahun lalu..
maybe time tu tak la seperit ape yang Kak Zue rase sekarang..
Allah s.w.t lebih menyayangi arwah..
Al-Fatihah untuk ayah Kak Zue
*******
untuk Fairuz Fadhilah..
teruskan usaha..
walaupun jasad tiada disisi..
namun tetap tersemat dihati..
moga tenang abah disana..Amin ;)
Photobucket

*yang merindu