someone like you ;)

0
COM
dah nak tido, tapiiii..layan ni dulu..hahahahaa ;D (walaupun tak faham ape die cakap, layaaaann je..kikikii ;'))


..and yang ni jugak!

 

..anddd..ok2..tido2! hahaa good nyte! Salam! ;)

Forgive Me

0
COM
HAPPY BIRTHDAY Sakepot pot pot!
satu2nye adik perempuan saye..
ngaaaa..
semoga dibawah lindunganNya selalu &
good luck for your future undertakings (lame tak guna ayat ni, time skolah menengah dlu femes ni.hahahaa ;D)
***
Alhamdulillah!
dapat second album dia! ;)
Photobucket

dulu saya dah beli 1st album dia.
ni 2nd album die dah kuar..so,beli jangan tak beli! rugi je tak beli. RM29.90 aje..untuk hati ;)
banyak lagu best2! Aku Milik-Mu, Forgive Me, Number One for Me, Freedom and banyak lagi.

 

sucikah?

0
COM
tak mau lebih.
lantang sana-sini.
ikhlaskah hati?
puaskah hati?
*
mulut pandai menyatakan.
badan pandai mengorak langkah.
tapi ape tindakan?
berbaloikah?
*
mungkin saya tidak tau.
mungkin saya tidak mau tau.
cuba fikir, cuba renung.
selama ini, siapa menanggung?
*
sucikan hati.
sucikan jiwa.
jangan hanya pandai melenting sane sini.
hayati, tenangkah hati disana?

nice

0
COM
tak semestinya terbukak sane sini itu cantik. 
tengok ni..just nice! 
Photobucket
everything looks nice on her
Photobucket
artist yang paling pandai pilih dress kat event2

Photobucket
sweet!
Photobucket
kakak ini pun..saye suke dress die time ni! (:

Fantastic Baby! (:

0
COM
Photobucket
CHARISMATIC
Photobucket
ADORABLE
Photobucket
HANDSOMENESS
Photobucket
STYLO!
Photobucket
LEADERSHIP
Photobucket
UNITY
Photobucket
ALIVE!
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
LUV YA GD! (:

Wedding Akem & Bee (:

0
COM
Photobucket

lovely couple ;)

*

Alhamdulillah~ 

setelah sekian lama tunggu, akhirnye.

congrats for both of u!!

semoga dibawah lindunganNya selalu.

Amin.

Photobucket

kawan2 yg disayang

Photobucket
Photobucket
Photobucket


Battleship

1
COM
semalam gue nonton..
Battleship
Photobucket
BEST!
*
cerita dapat agak cenggane
tapi die nye actions tu la..BEST!! ade STYLE lahh! hehe
die nye 3D..menjadi! harap any Malaysian yang ade talent, teruskan usaha..capai macam tu jugak. GOODLUCK! ;')
*
so, boleh la baca kat sini kalau nak tau info lagi..hehu (malas nak taip)..
Photobucket
suara pakcik ni memang sesuai lah dgn character die..
Photobucket
..and mestilah ade hero yg saye suke tengok! haha..die lah!
Stone Hopper!
haha..walopon watak die tak lame, tapi..best!
macam biasa..sediss time kapal die kene bom & time adik die trime award on behalf of him..
ssoobbb3..tp x nangis eyy,sedih je..haha
Photobucket

Photobucket
*
for those yg tak tengok lagi..sile2 lah ye..worth it!
suke!

Number One For Me

0
COM
Salam everyone!
actually, post ni should keluar last year..haha >_<"
anyway..ni masa saye pergi konsert Maher Zain last year.
26Feb2011 kat Stadium Melawati Shah Alam.
saye pegi sorang memandangkan seme kawan2 saye bankrap and bz time tu, nak blanje tapi saye sendiri kesempitan..muahahaa ;)
*
ni new song from his second album 'Forgive Me'..enjoy~


excited!! ;')
Photobucket
tetibe ade orang cuit dari belakang..ghupenye Kak Ngah An..hehe ;)
Photobucket

Photobucket
saye..sangat..excited..
bukan ape, saye tiap2 balik keje dengar die nye lagu..
then, kadang nangis sebab terlalu menghayati lagu die..
his songs memang la..BEST!
*
then time konsert tu, starting dengan kumpulan Mirwana nyanyi..
then baru Maher Zain kuar..
time die kuar je, dengar je suara..tak semena2 meleleh air mata..hahahahaa
(selama ni tgk org g konsert sume nangis..ingatkan nape.so, baru la pahaaaamm.hahaha)
*
saye ade rakam shot2 die nyanyi tapi memang takde mase nak edit..personal collection aje la..hehe
*
walaupun tak dapat gambor ngan die pun takpelah..hehe ;)
dengan sepupu2 An..
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

yang ni..lagu baru die nyanyi time konsert tu, 'Freedom'..


tengok Mania ritu, die kate this coming June nak buat konsert kat Dewan Merdeka..
InsyaAllah, ade mase, ade duit..saye g! hehe ;)
*
well, GOODLUCK to u Maher Zain!
TQ very much! ;')

Suci Dalam Debu

0
COM
ms tengok Hazama nyanyi lagu ni hari tu,
terus menitis..
lagu yg slalu saye dengar mase kecik dulu,
dengan arwah abah.
rindunye Allah saje yg tau..

*sayang abah*

Ngah

0
COM
last last week. g tengok rumah kakakku, Ngah..still dalam kampung yang sama..hehe
dah nak siap dah
.
die buat sendiri, dengan husband die, Abg Zam..
Alhamdulillah~
Photobucket

Photobucket

Photobucket
ni anak sulung Ngah, Nurul Izzati..cat!cat!cat!
Photobucket
ni anak bongsu die,for now la.. Nurul Ain Izzati..haha ;D
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket