Encik Ibharim bin Yatim

0
COM
Selamat Hari Bapa Abah! Semoga Abah tenang disane. Al-Fatihah. Amin.

Dongsaeng ;')

1
COM
rase macam dah upload pic2 ni..rase macam belum, tak terselect..ooppss! enjoyy~ ;')
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

pasor

0
COM
hari ahad lepas2..11hb rasenye.gi jalan pasor shah alam dekat dengan stadium tu dengan housemate, lame gile tak gi..aaa..jumpe kain cotton cantik2 tapi..belum gaji maa..haha..ingat nak cari baju raya dah! ;D macam2 ade..
*
papehal, melahap dulu before jalan2..ahhaa
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
*
opppss! rumah idaman..eerrkk!
Photobucket

Madagascar 3: Europe's Most Wanted

0
COM
well3..hehhee.. saye dah tengok Madagascar 3:Europe's Most Wanted dua kali! ehhee..

sangat best!
rugi tak tengok! ;')

si kecil korean! (:

0
COM
Alhamdulillah.
on 13/06/2012 at 11:33pm, seorang budak kecik halus mulus telah selamat lahir.
after 7 to 8 years menunggu, finally.
the most happiest person in this world, tak lain tak bukan, my bro la. and his wife..
and kami2 juge!!!! (:

Photobucket Photobucket

see! sangat lebat rambut die.
kalau tengok kat sini, nampak gebu and montel. tapi sebenarnye, die sangat halus. mulus!
Photobucket Photobucket

Nurul Ain Izzati yang dah bukan paling kecik..hehhee ;')
Photobucket

celik mata die!! ;')
Photobucket

yup! like i said.. he is the world's happiest man! congrat Abg Ej!
*
Adam Harith bin Ahmad Nizal
*
dodok love u!! ;')
we love u!!;')
Photobucket

semput!

4
COM
semalam, ajak Liez jogging..nak slim satu hal, pastu nak sihatkan badan ye jugak. semput gile..round 1st, terus rase nak melayang..then soh Liez jalan dulu,saye rest kejap..nak muntah pun ade..dekat setahun dah tak jog..HAHAHAA.Liez memang die athlete, so no prob la ngan die..pas rest  tu baru la lari smule..hahha.. kitorang jog dekat seberang Amcorp Mall. Photobucket

dah abeh lari, weoollss jalan2 le pulak..wahahaa Photobucket Photobucket

taknak buat sebab saye nak amek gambo die..hahaha..Liez tak berubah langsung.same macam dulu.
Photobucket Photobucket Photobucket

ratu pecut..1, 2, GO!! (padahal tengah betulkan tali kasut ;D)
Photobucket
Photobucket

"Firruuuzzzz!!" hahahahaa
Photobucket Photobucket

and lagi.."Firruuuzzzz!!" hahahahaa
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket