angan lagi (:

1
COM
 
morning2!
BANYAK actually nak update kat sini.tapi biase la..kejap ade mood nak tulis,laptop takde depan mata..
ok.
memandangkan last day saye keje lagi 2 hari..
pic kete tu actually pendorong saye nak kuat semangat actually.HAHAHAA
biase la.
lately, walaupun penuh dengan gelak ketawa tapi sebenornye dalam hati saye, SEDIH..tak tau nak tuju mane,tak tau nak buat ape.
maybe saye kene rest sekejap rasenye.
*****
ok la..berbalik pada kereta tu, perrghh! smart!
macam biase la..angan2 ;')
tak salah kan?! hahahaa
dulu berangan nak swift dapat viva..ok la tu
this one, berangan nak asx ni..tup2 dapat jazz ke ok jugakk..eehhh?!!!
HAHHAHAA
*****
ok..last night saye duk godek2 blog ni la.
then nampak blog one of my schoolmate-->updated..
so, gatai la tengok..
ALHAMDULILLAH
post pasal die dah pregnant.
congrats Bella & Kure! (:
*
then message la die, wish congrats bagai.
alih2,ms nak set alarm kat phone 1 lg, ade rupenye Bella message,inform..leeyyy~
patot la die reply je TQ,tak tanye mane saye tau..ki3
ok la..
semoga baby die membesar dengan eloknye and sihatnye.amin (:
 
******
  • update pasal Chinta & Dhiya, nanti yep! hehhee..kene panjang sikit ;')
  • banyak nak update actually!!!aaaaa ;')
  • oopps lupe, 1st raye taun ni..senyum saye lebar sampai ke Jepun.aaaccchh! ;')

frust!

0
COM
inilah akibatnye bile hati dah frust tonggeng..hahaa
ni la mase maen last Saturday..geram!
tapi ni pun 1st time dapat score tak seberapa ni.hahahaa ;D
as i remember, the highest  119. masa tahun 2004.hahahaa
lame dah tak main.
start main, mula la sakit belakang.
what to doooo~