soulmate

0
COM

manusia

0
COM
sesetengah manusia taknak bagi orang nampak pun masing2 punye ketidaksempurnaan (bukan fizikal, tapi sikap).
bagi mereka, perfect itu penting.
kadang2, orang yang menginginkan begitu, selalunya diiringi ego yang tinggi.
ego yang mana beranggapan diri mereka tahu semmmuuaa dalam dunia, ego yang beranggapan diri tak pernah salah, ego yang beranggapan diri nya lah yang paling cantik and sempurna, ego yang beranggapan diri sendiri lah paling pandai dalam dunia.
kadang2 saye kesian tengok mereka ini.
perfectionist sampai kadang2 tak mengaku salah, tak mengaku tak tau..
yesss, indeed..confident lebih itu bagus. tapi kadang2, teroverconfident boleh menaikkan rase menyampah.
kan GD? ;D


*
belum berbicara tentang kesensitifan manusia.
ade manusia yang tak aware/tak sensitif.

misalnye, tengah2 buat keje then ade orang disturb/sibuk2..it's mine.don't touch..please.saye dilahirkan untuk tidak suka buat keje dengan orang..saye tak suke buat keje 2 kali..cerewet tak cerewet..hahahahaa x.x"

 
...to be continued

Kampung Style

0
COM
tanggal 02 Sept 2012, majlis aqiqah n kesyukuran anak buah baru saye yang lahir pada 13 June 2012 (the day saye letak surat berenti ;D) telah berlangsung..haa.macam karangan x?hahahaa..
well, malas ak story panjang2.enjoy pic2 ni!
 

not yours!

0
COM
don't wake me up in the morning like 8-10year old girl.
once u dah sentuh/sebut/gerakkan i sekali je,i dah sedar..don't need to do that 4-5 times..a lil bit annoying for me.
as for me, pagi2 la saye mengurangkan percakapan n don't make me pissed off.spoil.
can i scream it out loud?!!! I HAVE MY OWN ALARM!!!..it's MY time.not yoursssss!!
tp niat murni tu ade,well THANK YOU..but please don't be annoying sangat laah..pleasseeee~
marah ni..marah ni..
(naaak jgk Thor tu x.x")