Premium Rush + Looper = JGL :)

0
COM
salam.
kata pembuka - tiap kali ade idea nak tulis blog, laptop bukan depan mata. tiap kali laptop depan mata, malas pulak nak taip2 :)
***
saye dah jatuh hati dengan JGL ni dah lame..cheewaahh!
1st saye tengok die dalam 10 Things I Hate About You.
tapi saye betul2 jatuh hati dengan die dalam Inception.
ok.memandangkan diri tengah menganggur sekarang, so chance nak tengok movie tu pun tipis la kan.hahahaa x.x"
lame gile tunggu nak tengok Premium Rush.
then check2 dekat GSC Mid da takde movie tu, ade pun kat Signature, The Garden. so,sambar je la. 1st time tengok kat Premier Class.jakun sikit la.
camni la rupenye.beza die seat, space between..yang lain same je.
ticket price, RM18. tak jauh lari.
tapi aman la kat sini.takde pe'el pelik2 sebab dalam hall time tu just ade, me myself & Chinese couple 2 rows behind me.hehe..aman2 :)
motif nak jugak kat area sini?sebab saye malas nak jalan jauh.hahahaa.Mid/The Garden kalau dari rumah sewa tak jauh mane.kat situ la saye sokmo berkeliaran.
***
memandangkan skang liaaatt je nak keluar, so, saye sambar la dua movie.
satu lagi, Looper. tapi tengok kat GSC Mid la yang ni.sebab kalo kat Signature tu RM20+ tak silap,so, kat Mid je la.hahahaa ;D
JGL executive producer jugak untuk this one.
 agak tricky jugak la cerita ni sampaikan a few ladies sederet ngan saye asyik BERCAKAP non stop bile part2 tricky2 tu.demm!!
it's ok kalau nak bercakap before movie start, but dah tengah2 orang duk khusyuk tengok, tak yah la hang duk explain "ooo,patut la camtu.sebab...." eh helloooo!bukan kau sorang memikir tau, keep it to yourself la.cheq nak tengok dengan aman & tenteram..ibarat hall tu cheq yang punyaa! HAHAHAHHAA ~.~"
***
time JGL kuar, tekejut jugak muke die cani(belah kanann)..sebab nak same ngan Bruce Willis kan.
***
totally puas hati dengan JGL,eh,movie2 ni..hehhe..ofkoss laaaa :)
***
OH! JGL pun ade dalam The Dark Knight Rises.
dah lama tengok..tapi tula,tak hupdate2..huhh! ;D
tak sabar nak tunggu,based on ending..konpem JGL jadi Robin! :)